KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Değirmendere Prof. Dr. Mehmet Sağlam İlkokulu

Beslenme Çantamda Neler Var What's in My Lunchbox E twining Project

Okulumuzunda Üyesi olduğu ve 4-A sınıf öğretmenimiz Ferhan Küçükşahin tarafından yürütülen Beslenme Çantamda Neler Var What is my lunchbox e twining projemizin afişi,logosu ve tanıtım videosu hazırlanmıştır.

Projemizin amacı dengeli ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmek, öğrencilerimizde sağlıklı beslenme tabakları kullanarak beslenme okuryazarlığı becerisi oluşturmak ve öğrencilerimizde sağlıklı yaşam bilincini geliştirmektir.

Amaçlar:

1 – Öğrencilerimizde sağlıklı beslenme motivasyonunu oluşturmak ve sürdürmek.

2-Öğrencilerimizin beslenme okuryazarlık düzeyini arttırmak.

3-Öğrencilerimizi bilinçlendirmek

4-Besin maddeleri kullanılarak deneysel çalışmalar yapmak.

5- Öğrencilerimizin sağlıklı olmanın önemini anlamalarını sağlamak.

6-Medyada gördükleri besin içeriklerine karşı öğrencilerimizin eleştirel düşünme becerilerini arttırmak.

7- Öğrencilerin beslenme sorunlarına çözüm bulma becerilerinin arttırılması.

Çalışma Süreci Projemiz Şubat ayında başlayıp Mayıs ayında sona erecektir. Proje süresince hedeflere ulaşmak için partner okullarla faaliyetler gerçekleştirilecektir.

23-02-202423-02-2024

Proje Tanıtım Videosu İçin Tıklayınız

meb_iys_dosyalar/46/06/729834/dosyalar/2024_02/23013231_beslenmecantamdanelervarprojetanitimvideosuferhankucuksahindegirmendereprof.dr.mehmetsaglamprimacyshcool.mp4

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 01:53 - Görüntülenme: 44